Καυστήρας βιομάζας Bmix Digital σε λέβητα ξύλου Φινοθερμ στην Βέροια

Προσαρμογή καυστήρα βιομάζας πελλετ Bmix Digital σε λέβητα ξύλου Φινοθερμ στην Βέροια Ημαθίας.

Ο Ιταλικός καυστήρας πελλετ προσαρμόστηκε στην πόρτα του Ελληνικού ξυλολέβητα της Φινοθερμ και σε μικρή απόσταση τοποθετήθηκε η δεξαμενή πελλετ 180 κιλών. Η λειτουργία του καυστήρα ελέγχεται πλήρως από τον θερμοστάτη χώρου της οικίας. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την ισχύ του καυστήρα από το 1 εώς το 5 ενώ μπορεί να επιλέξει τέσσερις διαφορετικές ποιότητες καυσίμου A B C D . Όλές οι επιλογές βρίσκονται στο μενού της έγχρωμης οθόνης υγρών κρυστάλλων στην Ελληνική γλώσσα. Το φιλικό γραφικό περιβάλλον χρήστη (Graphical User Interface, GUI ) είναι ένα από τα κύρια σημεία που καθιστά εύκολη την χρήση του καυστήρα Bmix Digital από τον τελικό χρήστη.

Επίσης η ποιότητα των υλικών κατασκευής και ιδιαίτερα στα μέρη που έρχονται σε επαφή με την φλόγα(ανοξείδωτο αντοχής σε υψηλές θερμοκρασίες >900 βαθμούς κελσίου), ενισχύουν την ικανοποίηση του αγοραστικού κοινού όσο αφορά την σχέση ποιότητας-τιμής. Το εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία πάνω από 10 έτη, εγγυάται τη βέλτιστη τεχνική υποστήριξη είτε στο χώρο του πελάτη, είτε τηλεφωνικά.

Η ADTHERM πρωτοξεκίνησε το 1981 με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή, εμπορία και εγκατάσταση ειδών θέρμανσης για επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες και σίγουρα μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες σε ανταγωνιστικές τιμές στην Ελληνική αγορά. Μιλήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό προϊόν για τις δικές σας ανάγκες και επωφεληθείτε από την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την σωστή τιμή.

Φόρμα Επικοινωνίας

Τα πεδία μαρκαρισμένα με αστερίσκο (*) απαιτούνται