Ιταλικοί καυστήρες πελλετ βιομάζας Bmix Digital από 35kw εώς 90kw

Οι καυστήρες πελλετ Bmix Digital μπορούν να προσαρμοστούν σχεδόν σε οποιονδήποτε λέβητα πετρελαίου, αερίου και ξύλου , με πολύ μικρό κόστος και χωρίς καμιά επέμβαση στο υδραυλικό σύστημα της εγκατάστασης.
Είναι εφοδιασμένοι με δεύτερο εσωτερικό κοχλία για την ασφάλεια στην καύση. Ο καυστήρας ανάβει με τη βοήθεια υπέρθερμου αέρα της ηλεκτρικής κεραμικής αντίστασης.

Ο καυστήρας επιτυνχάνει γρήγορη έναυση λόγω της κεραμικής αντίστασης (μόλις ένα λεπτό) και ψηφιακή οθόνη αφής για την ένδειξη όλων των λειτουργιών άλλα και την αυτοδιάγνωση και ρύθμιση των παραμέτρων. Επίσης υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά προγράμματα καύσης για διαφορετικές ποιότητες καυσίμων αλλά και 5 διαφορετικές κλίμακες ισχύος για κάθε πρόγραμμα. Ο φλογωσωλήνας και όλα τα μεταλικά μέροι που έρχονται σε επαφή με την φλόγα, έιναι κατασκευασμένα από ανοξείδοτο χάλυβα υψηλών θερμοκρασιών πάχους τεσσάρων και πέντε χιλιοστών.
Σημαντικό πλεονέκτημα του καυστήρα Bmix Digital 35 KW είναι ότι ο φλογοσωλήνας μπορεί να τοποθετηθεί σε λέβητες πετρελαίου χωρίς μετατροπή στην πόρτα λόγω ότι είναι μόλις Φ10,4 εκατοστά. Έτσι αντικαθιστά των ήδη υπάρχον καυστήρα πετρελαίου με πολύ μικρό κόστος και χωρίς να επέμβαση στο υδραυλικό σύστημα της εγκατάστασης.

Ο καυστήρας Bmix Digital είναι μία από τις ελάχιστες επενδύσεις που μπορεί να αποσβεστεί σε μία σεζόν λειτουργίας λόγο τις προσιτής τιμής του αλλά και την εύκολη προσαρμογή του στο είδη υπάρχων λέβητα είτε αυτός είναι μαντεμένιος είτε είναι χαλύβδινος.
Αν θα θέλατε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την μετατροπή του λέβητα σας μπορέιτε να πατήσετε το παρακάτω κουμπί (Ρωτήστε τον τεχνικό μας).

TOP