Μετατροπή λέβητα πετρελαίου Buderus σε πελλετ με καυστήρα Bmix στο Κιλκίς

Μία ακόμη επιτυχημένη μετατροπή σε λέβητα πετρελαίου Buderus με τον καυστήρα βιομάζας πελλετ Bmix Digital νέας γενιάς, στο Κιλκίς. Την μετατροπή ανέλαβε συνεργείο της ADTHERM . Η προσαρμογή του καυστήρα πελλετ έγινε στην πόρτα του μαντεμένιου λέβητα πετρελαίου σε μηχανουργείο όπου και στερεώθηκε η ανοξείδωτη φλάντζα (Φ14 cm). Τοποθετήθηκε γαλβανιζέ δεξαμενή καυσίμου 180 κιλών για την τροφοδοσία του συστήματος και έγινε η σύνδεση με τις αυτονομίες της διώροφης κατοικίας ώστε να λειτουργεί ο καυστήρας πελλετ όπως ακριβώς και ο πετρελαίου.

Ο Bmix Digital είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και ενσωματώνει χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας. Η αυτόματη έναυση με την κεραμική αντίσταση και το σύστημα αυτοκαθαρισμού με πεπιεσμένο αέρα, δίνει στον χρήστη την ικανότητα να ζεσταθεί οικονομικά, χωρίς να τον απασχολεί η υγρασία του καυσίμου ή ο συχνός καθαρισμός του θαλάμου καύσης, σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστικών προιόντων που επιβάλουν χρήση υψηλής ποιότητας καυσίμου και τον καθημερινό καθαρισμό της εγκατάστασης.

Ο καυστήρας B-MIX Digital είναι μία από τις ελάχιστες επενδύσεις που μπορεί να αποσβεστεί σε μία σεζόν λειτουργίας.
Η ADTHERM στην πορεία των ετών πέτυχε να αποτελεί μία πλήρως καθετοποιημένη εταιρεία, προσφέροντας εκτός από υψηλής ποιότητας προιόντα, υπεύθυνο και αξιόπιστο after sales service από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, στο πρότυπο των εταιρειών του εξωτερικού.