Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν σήμερα την πλέον σύγχρονη και οικονομική λύση για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Το όλο και αυξανόμενο ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, το οποίο αναζητά να απαλλαγεί από το δυσβάσταχτο κόστος του πετρελαίου θέρμανσης, για τις αντλίες θερμότητας είναι απόλυτα δικαιολογημένο και με. αποδείξεις!
Η αντλία θερμότητας κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά της θέρμανσης και όχι άδικα, αφού συγκεντρώνει μια σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα σε λειτουργικότητα και εργονομία, που σε συνδυασμό με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων που επιτυγχάνουν, την καθιστούν την ιδανική λύση για τα ελληνικά νοικοκυριά.
Η ADTHERM εισάγει και εγκαθιστά αντλίες θερμότητας από το 2007, φροντίζοντας να προμηθεύει την αγορά με μηχανήματα κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας, με τεχνολογία αιχμής και αμερικανικές προδιαγραφές.
Χάρη στις ανταγωνιστικές τιμές εισαγωγής η ADTHERM καθιστά τις αντλίες θερμότητας ένα προϊόν οικονομικά προσιτό για κάθε καταναλωτή.
Βρείτε πόσα kw αντλία θερμότητας για θέρμανση με καλοριφερ χρειάζεται το σπίτι σας ?

αντλία θερμότητας κκ adtherm
Περισσότερα +

Αντλία θερμότητας αέρα νερου σειρά ΚΚ

Οι αντλίες θερμότητας αέρα νερού της ADTHERM είναι σήμερα η οικονομικότερη μέθοδος για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού. Οι αντλίες έχουν συμπιεστή PANASONIC.
Αντλία θερμότητας Polaris
Περισσότερα +

Αντλία θερμότητας Polaris

Η σειρά αντλιών θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Polaris μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια και με σταθερή παροχή ζεστού νερού σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Οι συμπιεστές της αντλίας ειναι COPELAND (Made in USA)
Αντλία θερμότητας πισίνας
Περισσότερα +

Αντλία θερμότητας πισίνας

Οι αντλίες θερμότητας ADPOOL χρησιμοποιούν τη τεχνολογία της αντλίας θερμότητας για τη θέρμανση του νερού της πισίνας με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος .
μπόιλερ με αντλία θερμότητας 300 λίτρα adtherm
Περισσότερα +

Μπόιλερ με αντλία θερμότητας

Το boiler με αντλία θερμότητας είναι μία συσκευή φιλική προς το περιβάλλον η οποία εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια. Η αντλία θερμότητας η οποία είναι τοποθετημένη σε ανοξείδωτο μπόιλερ νερού 300 λίτρων.
 αντλία θερμότητας παραγωγή ζεστών νερών χρήσης
Περισσότερα +

Αντλία θερμότητας ADGREEN WATERPLUS 4,8KW

Η αντλία θερμότητας ADGREEN WATERPLUS είναι μια προτοποριακή συσκευή για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης για επαγγελματική και οικιακή εφαρμογή. Προσαρμόζεται εύκολα στo υπάρχον μπόιλερ λεβητοστασίου
TOP